Wednesday, July 19, 2017

Tips mencari tudung Soft Awning.




Ramai suka tudung soft awning ni sebab boleh 'malas' jaga awning kan kan.
 Aien merasainya setiap hari and i  it.

Ini Aien beri TIPS mencari tudung SoftAwning yang super best ye u alls.

→ Pastikan ada jahitan double stitch di bahagian dahi. Iya jahitan tu penting sangat.


→ Walau soft awning, InsyaAllah senang dibentuk^^ .



BONUS → Soft awning dan berdagu dapat beri effect muka bujur sirih jika dipakai dengan betul. Suka kan kan double chin u olls gone with the wind. 








Tekan link whasap Mem Aien bawah ini untuk sebarang pertanyaan.
Mudahkan, tekan link terus boleh whasap^^

http://www.wasap.my/60162948441/ATB

Stokis Tudung Berdagu Labuh Selangor/Kuala Lumpur





Tuesday, July 18, 2017

Tudung Berdagu Labuh untuk Haji dan Umrah



Alhamdulillah hari ini 28 helai Amani Tudung Berdagu 
di sambar bidadari yang nak tunaikan umrah 
minggu depan.
Bestnya depa pergi umrah kan.
Mem Aien ni bila lagi nak p kan hihi. ^^
Doa dan kumpul duit hihi



U olls yang mencari tudung berdagu labuh untuk Haji dan Umrah, meh whasap Mem Aien ya.
Kita ada saiz xl, xxl dan 3xl.



Ramai juga yang beli buat hadiah untuk bonda yang nak ke umrah. Best kan bagi bonda hadiah yang memang di pakai ketika berjauhan dengan kita. Rindu selalu^^



Tekan link whasap Mem Aien bawah ini untuk sebarang pertanyaan.
Mudahkan, tekan link terus boleh whasap^^

http://www.wasap.my/60162948441/ATB

Stokis Tudung Berdagu Labuh Selangor/Kuala Lumpur

Friday, July 14, 2017

Testimoni


AMANI TUDUNG BERDAGU

Mem Aien selalu dapat testimoni dari customer yang berpuas hati, Baik hati mereka beri testimoni best best^^





























Tekan link whasap Mem Aien bawah ini untuk sebarang pertanyaan.
Mudahkan, tekan link terus boleh whasap^^

http://www.wasap.my/60162948441/ATB

Stokis Tudung Berdagu Labuh Selangor/Kuala Lumpur



PILIHAN COLOR UNTUK 
AMANI TUDUNG BERDAGU


Officially ada 12 color untuk SAIZ XL DAN XXL.

Saiz 3XL hanya ada color HITAM sahaja ya.




Latest update 15 July 2017 - Color Dark Grey saiz XL Out of Stock

Color lain InsyaAllah available.




12 color saiz xl dan xxl versi model pakai.
Model pakai saiz xl ya. 
(Tinggi model 155cm, saiz badan M)



12 color saiz xl dan xxl versi lipat ala kuih ketayap haha







Ini gambar 12 color  Amani Tudung Berdagu saiz XXL
Model tinggi 161cm, saiz badan XL
(Jika anda suka labuh menutupi punggung dan bawah pusat boleh pilih saiz XXL)








Tekan link whasap Mem Aien bawah ini untuk sebarang pertanyaan.
Mudahkan, tekan link terus boleh whasap^^

http://www.wasap.my/60162948441/ATB

Stokis Tudung Berdagu Labuh Selangor/Kuala Lumpur






.



Dengan Amani Tudung Berdagu (ATB)
EXPRESS TUTUP AURAT 
Walau keadaan macam ini berlaku













Half Niqab ni pun kami ada tau. 
Senang kan bagi yang berniqab untuk kekal berniqab walau di mana sahaja tak kira apa aktiviti


Tekan link whasap Mem Aien bawah ini untuk sebarang pertanyaan.
Mudahkan, tekan link terus boleh whasap^^

http://www.wasap.my/60162948441/ATB

Stokis Tudung Berdagu Labuh Selangor/Kuala Lumpur





CIRI-CIRI AMANI TUDUNG BERDAGU

Material 
Soft Lycra yang memeri. Tak tebal tak nipis. Ramai customer bagi feedback sejuk, nyaman pakai walau pakai seharian.

Awning
Soft awning dengan jahitan double stitch di dahi untuk lebih senang dibentuk.
Jahitan double stitch sangat penting untuk tudung soft awning tau supaya senang nak bentuk bahagian dahi, elak muka bulat cam tembikai hihi.



Berdagu insyaAllah lebih menutup aurat.

Bukaan muka

 +/- 11inci@28cm saiz standart



Saiz XL
-labuh dada 48cm/ 19 inci
-belakang 75cm/ 30 inci

Saiz XXL
-labuh dada 62cm/ 25 inci
- labuh belakang 90cm/ 36 inci

Saiz XXXL
-labuh dada :73cm/ 29 inci
- labuh belakang 101cm/ 40 inci
- available color HITAM sahaja


Tekan link whasap Mem Aien bawah ini untuk sebarang pertanyaan.
Mudahkan, tekan link terus boleh whasap^^

http://www.wasap.my/60162948441/ATB

Stokis Tudung Berdagu Labuh Selangor/Kuala Lumpur